Sannah Nedergård som den finske kunstsvindel-etterforskeren.

Teaser: «Kodenavn: Annika» – ny nordisk noir-serie

SkyShowtime slapp i dag teaser-traileren for Kodenavn: Annika. Krimdramaserien på seks episoder tar oss  inn i kunstsvindelens skjulte verden, og utforsker det å ha en dobbel identitet.

I hovedrollen finner vi Sannah Nedergård som den finske kunstsvindel-etterforskeren Emma/Annika. Dette er Nedergårds første hovedrolle i en dramaserie.  

Den finske etterfforskeren er fortsatt under opplæring som undercover-agent når hun blir sendt på oppdrag inn i Stockholms korrupte verden av kunsthandel.

Den Emma tar aliaset Annika Stormare med mål om å komme nærmere galleristen Rasmus Ståhlgren, mistenkt i en sak som bygges mot den tidligere utilgjengelige hvitvaskeren Blanko. Når etterforskningen tar Emma dypere inn i underverdenen, begynner grensene å bli utydelige mellom henne og Annika – som en gang var i live og etterlot seg et intrikat nett av mysterier. For å holde seg på sporet av Blanko må Emma ta valg som kan endre hennes eget liv, og livene til hennes nærmeste, for alltid – og samtidig prøve å ikke miste seg selv i prosessen.

I andre roller finner vi et knippe kjente navn som Ardalan Esmaili (Snabba Cash), Eva Melander (Grensen) so og Helena Bergström (Änglagård), i tillegg til Pekka Strang (Tom of Finland), Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) og Charles Martins (Emily in Paris). Serien er regissert av den finske regissøren AJ Annila (Peacemaker).

Kodenavn: Annika får premiere på SkyShowtime i september.