Trailerpremiere: Massiv rom-action i Zack Snyders «Rebel Moon: A Child of Fire»

Netflix står bak det som sies å være Snyders største og dyreste film til nå. Filmpremiere blir til jul.

Fra begynnelsen var dette ment som en spin-off i samme verden som «Star Wars», men prosjektet ble kansellert da Lucasfilm ble kjøpt av Disney. Dermed begynte Snyder å skrive om manuset og gjorde historien til en frittstående sci-fi-film uten noen tilknytning til «Star Wars».

Etter Snyders «Army of the Dead» som ble en kjempehit for Netflix, ga strømmegiganten grønt lys for «Rebel Moon Part 1: A Child of Fire.
Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, The Mummy) spiller den gåtefulle Kora som bor sammen med innbyggerne på en jordbruksplanet. Plutselig blir hun dratt inn i kampen mellom det gode og det onde når en skremmende kraft truer deres eksistens og blir frontfiguren i den gode kampen.

I tillegg til Boutella har Snyder samlet en imponerende gruppe navn; Cary Elwes, Charlie Hunnam, Jena Malone, Ed Skrein, Djimon Hounsou og Anthony Hopkins selv låner stemmen sin til roboten Jimmy.