Stjernespekkede «Poker Face» kommer på SkyShowtime

I dag avslører SkyShowtime at de første to episodene av Poker Face slippes eksklusivt på strømmekanalen 15. september – med nye episoder hver fredag.

Poker Face er en krimserie på 10 avsluttende episoder av Rian Johnson, kjent for suksessfilmene Knives Out og Glass Onion.

I hovedrollen finner vi Emmy-nominerte Natasha Lyonne som Charlie Cale – kvinnen med en ekstraordinær evne til å gjennomskue når noen lyver. Hun legger ut på tur i sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stopp møter hun en ny gruppe karakterer og merkelige forbrytelser som hun ikke kan la være å løse.

 Serien har mottatt strålende anmeldelser og fikk fort «certified fresh» på Rotten Tomatoes, med en kritikerscore på 98 %. I tillegg til Lyonnes Emmy-nominasjon for Beste kvinnelige skuespiller i en komedieserie, ble Poker Face også Emmy-nominert for Beste stuntkoordinering (Thomas Place), Beste produksjonsdesign og Beste birolle (Judith Light for « Time Of The Monkey»).  

Poker Face har et stjernelag av gjesteskuespillere, deriblant Adrien Brody, Chloë Sevigny,  Ellen Barkin,  John Ratzenberger, Joseph Gordon-Levitt, Niall Cunningham og Nick Nolte.