Aaron Paul får ikke en krone mer for suksessen «Breaking Bad»

Hollywood-streiken fortsetter.  «Breaking Bad»-stjernene Bryan Cranston, Aaron Paul og Jesse Plemons utenfor Sonys hovedkvarter.

Praksisen hos TV-selskapene i underholdningsbransjen har vært at når TV-serier ble solgt til nye kanaler og gikk i reprise – fikk skuespillerne stadig nye sjekker i postkassen. Men i strømmetiden har den ekstra inntektskilden forsvunnet.

Entertainment Tonight fant tre «Breaking Bad»-stjerner utenfor Sony Pictures hovedkvarter. Aaron Paul vil gjerne se en bonus når TV-serien hans finner nytt publikum:

– Jeg får ikke noe fra Netflix for «Breaking Bad», for å være helt ærlig, og det synes jeg er helt sinnsykt.

– Serier kan leve evig på strømmetjenestene, og det går i bølger. Her om dagen så jeg at «Breaking Bad»  trendet på Netflix. Mange strømmetjenester vet at de har sluppet unna med å ikke betale folk en rettferdig lønn, og nå er det på tide å ta ut penger. Det er en av tingene vi kjemper for, sa Paul til ET Canada.

En annen viktig sak under den pågående streiken er AI. Studioer ønsker å kunne skanne inn skuespillere og statister for å bruke deres likhet uten å betale.

– Fokuset deres er å tjene mye penger på kunsten vår. Vi vil skape kunst, og forhåpentligvis tjene litt penger, sier Bryan Cranston. Deres forsøk på å jobbe med AI er umenneskelig for hele arbeidsstyrken. Det er ikke bra for samfunnet, for miljøet vårt eller for arbeiderklassefamilier.