Tommy Lee Jones og Jamie Foxx kjemper om et begravelsesbyrå

Oscar-vinnerne Tommy Lee Jones og Jamie Foxx spiller hovedrollene i dette rettsdramaet om David mot Goliath – om en families kamp for å beholde  begravelsesbyrået til mor og far i møte med en hjerteløs stor begravelsesentreprenør.

PRIME VIDEO: Filmen er basert på sanne hendelser. The Burial vises på filmfestivalen i Toronto i neste uke. I filmen finner vi Tommy Lee Jones og Jamie Foxx i rollene to usannsynlige allierte – forent av et felles ønske om rettferdighet.

Når han fyller 75, føler begravelsesdirektør Jeremiah O’Keefe (Jones) seg velsignet av sin kone og barn og arven han er stolt over å etterlate til dem. Men gjeld tvinger Jeremiah til å selge deler av virksomheten sin til et selskap som raskt kjøper opp begravelsesbyråer, kirkegårder og forsikringsselskaper for å tjene på det konsernsjefen, Ray Loewen (Bill Camp), omtaler som «dødens gullalder».

Når Jeremiahs kontrakt med Ray ender i  en tvist, ber han om tjenestene til Willie E. Gary (Foxx), en flamboyant advokat, spesialist på personskader, som ikke har tapt en sak på 12 år – men som ikke kan noe om kontraktsrett.

Etter at Ray ansetter et hotshot forsvarsteam, blir det klart at oddsen er stablet mot Jeremiah og Willie. Men til tross for deres ulike bakgrunn, gjenkjenner de egenskaper hos hverandre- tro, integritet og en utrettelig kampånd.

The Burial gir et innblikk i en dødsomsorgsindustri på flere milliarder dollar som er klar til å dra nytte av mennesker i de mest sårbare øyeblikkene i livet deres. Den beskrives også som vilt underholdende, og utnytter Jones’ magnetiske anstendighet og Foxx sin unike evne til å balansere showmanship med hjerte.

The Burial kommer på Prime Video 12. oktober