Meryl Streep dukker gjerne opp igjen i en tredje «Mamma Mia»

Meryl Streep ville ikke ha noe imot å gjøre en tredje «Mamma Mia». Det forteller den 74 år gamle filmstjernen til Vogue.

Den stjernespekkede Abba-musikalfilmen «Mamma Mia» hadde premiere i 2008 og ble fulgt ti år senere med «Mamma Mia! Here we go again».
At karakteren hennes Donna ikke overlever oppfølgeren er ikke noe problem, ifølge Meryl Streep:
– Hvis hun (produsent Judy Craymer) kan finne ut en måte å reinkarnere Donna på, er jeg klar – eller det kan være som i en såpeopera, hvor Donna kommer tilbake og avslører at det faktisk var tvillingsøsteren hennes som døde, sier hun til Vogue.

«Vil ligge i en urne»

I samme artikkel forklarer Amanda Seyfried, som spilte datteren Sophie i filmene, at hun også kunne tenke seg å lage en film til: – Våg å vise meg en singel som ikke vil ha en tredje «Mamma Mia», sier hun.

Også Pierce Brosnan og Colin Firth sier at de er klare til å hoppe inn igjen. Svenske Stellan Skarsgård er imidlertid ikke like optimistisk: – Jeg kommer til å ligge i en urne når et manus til «Mamma Mia 3» kommer ut, men jeg deltar gjerne som en askehaug, sier han til Vogue.