Her er høydepunktene på Disney+ i oktober

«Loki»sesong 2 er blant høydepunktene til Disney+ i oktober. I tide til Halloween kommer også den nye Disney-filmen «Haunted Mansion» og originalserien «Goosebumps».

Oktober er itden for både høstferie og Halloween. Nå kan du se fram til Da kan du glede deg til sesong to av «Loki» sesong 2 med Tom Hiddleston i hovedrollen. For de av dere som liker dokumentarer, er  den nye tredelte serien «Coleen Rooney: The Real Wagatha Story» et interessant valg, eller du kan se hiphop-legenden Tupac Shakur i FXs «Dear Mama».

I forbindelse med Halloween byr Disney+ på skrekk for alle aldre: frara «Goosebumps», en serie inspirert av R.L. Stines bøker, til  «Haunted Mansion».

Loki (sesong 2) – 6. oktober


Sesong to av Marvel Studios «Loki» fortsetter der den knusende sesongfinalen slapp, da Loki befinner seg i en kamp om sjelen til Time Variance Authority. Sammen med Mobius, Hunter B-15 og et team av nye og tilbakevendende karakterer, navigerer Loki i det stadig voksende og farlige multiverset. Der tar han for seg jakten på Sylvie, Judge Renslayer og Miss Minutes, men også sannheten om hva det vil si å ha fri vilje.

Dear Mama – 4. oktober

‘Dear Mama’-regissør Allen Hughes sier Tupac Shakurs arv: «Han levde mer på en dag enn de fleste på et år»
Hughes forklarer hvorfor han skildret livet til rapperen og skuespilleren sammen med sin aktivistiske mor, Afeni Shakur: «Jeg tror absolutt at dette er den definitive historien.»

«Dear Mama», en dypt personlig femdelt serie som utfordrer den klassiske dokumentariske måten å fortelle en historie på og belyser forholdet mellom en mor og sønn, Afeni og Tupac Shakur. Historien deres skildrer USAs muligheter og utfordringer i en tid med revolusjonerende glød – hiphopkulturens mest fremtredende tiår. Alle episodene slippes på premieredagen.

 

Haunted Mansion – 4. oktober

«Haunted Mansion» er inspirert av den klassiske fornøyelsespark-attraksjonen og handler om en kvinne og sønnen hennes som hyrer en brokete gjeng av såkalte åndeeksperter for å rense hjemmet sitt for overnaturlige husokkupanter. Filmens produsenter er Dan Lin og Jonathan Eirich, mens Nick Reynolds og Tom Peitzman er medprodusenter.
Filmen er regissert av Justin Simien og har en stjernespekket rollebesetning, inkludert LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon og Dan Levy, med Jamie Lee Curtis og Jared Leto som hatteeskespøkelset.

Goosebumps – 13. oktober


I «Goosebumps», inspirert av den bestselgende bokserien av R.L. Stine, du følger en gruppe elever på videregående som legger ut på en mørk og forskrudd reise for å etterforske den tragiske døden til tenåringsgutten Harold Biddle. Samtidig avsløres mørke hemmeligheter fra foreldrenes fortid. Fem episoder slippes på premieredagen.

Sjekk ut flere premieredatoer nedenfor

4. oktober
Dear Mama
Haunted Mansion

6. oktober
Loki (sesong 2)

11. oktober
The Boogeyman

13. oktober
Goosebumps

18. oktober
Appendage
Uglehuset (sesong 3)
Spidey and His Amazing Friends (sesong 2 forts.)

25. oktober
Praise Petey (säsong 1)
The Lions of Sicily
Trafficked with Mariana van Zeller (sesong 3)

Oktober
Coleen Rooney: The Real Agatha Story (miniserie)