Michael Mann bekrefter: «Heat 2» er på vei

Regissør Michael Mann er snart med dramaet «Ferrari» som er hans første spillefilm på åtte år. Nå bekrefter han at en oppfølger til den hardkokte thrilleren «Heat» fra 1995 er på vei.

– Meg Gardiner og jeg skrev romanen «Heat 2» som kom ut akkurat da vi filmet Ferrari. Det gikk veldig bra. Jeg planlegger å skyte den neste, sier Mann til Deadline.

I Heat fikk vi følge den intense politijakten på en gjeng bankranere. Al Pacino spilte politimannen og Robert de Niro som gangster i sentrum av handlingen.
Manns «Heat 2» beskrives både som en prequel og en oppfølger. Vi vil møte karakterene i yngre versjoner på slutten av 1980-tallet, men også lære hva som skjedde med de som overlevde.

Det har vært snakk om at Adam Driver (som spiller i Manns Ferrari) tar over de Niros rolle som Neil McCauley. Regissøren ønsker ikke å svare på om dette stemmer:
– Kanskje det. Vi snakker ikke om det ennå. La meg si det slik: Adam og jeg kommer veldig godt overens. Vi har samme arbeidsmoral – som er ganske intens. Vi liker hverandre og vi jobbet veldig godt sammen.