I dag slippes Mike Flanagans «Huset Usher fall» på Netflix

Mike Flanagan har blitt et av strømmeverdenens hotteste navn i skrekksjangeren. I dag er det premiere på den hypede nye serien fra «The Haunting of Hill House»-skaperen.

Med The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor og Midnight Mass har han vist at ham kan det han driver med. I dag har den nye serien Huset Usher fall (The Fall of the House of Usher) premiere på Netflix.

Denne gangen har Flanagan valgt å basere historien på novellen til Edgar Allan Poe, men serien foregår i nåtid og synopsiset lyder: «Administrerende direktør i et korrupt legemiddelfirma står overfor sin tvilsomme fortid når barna hans begynner å dø på mystiske og brutale måter».

I rollebesetningen ser vi blant annet Carla Gugino og Henry Thomas, som medvirket i flere av Flanagans produksjoner. Så har vi Bruce Greenwood (de nye «Star Trek»-filmene), samt Mark Hamill selv som er mest kjent for å ha spilt Luke Skywalker i flere Star Wars-filmer.