Britbox kommer med «The Halloween Collection»

25. oktober slipper Britbox The Halloween Collection – en britisk samling av spøkelser og overnaturlige hendelser, i tide for Halloween. 

Psychoville – Season 1 (Comedy, 7 x 30 minutter, 2009)

I første sesong av den svarte komedien Psychoville, mottar en tilsynelatende gruppe av fremmede en mystisk lapp der det står «Jeg vet hva du gjorde», som sender livene deres inn i en nedadgående spiral. Komedie-duoen, Reece Shearsmith og Steven Pemberton (The League of Gentlemen, Inside No. 9), har både skrevet og spiller i Psychoville og har selskap av en rekke gjestestjerner som Dawn French, Daniel Kaluuya og Eileen Atkins.

The Dead Room (Drama, 30 minutter, 2018)

The Dead Room er skrevet og regissert av Mark Gatiss (Dr Who, Sherlock), og handler om en horror radioserie. Simon Callow (Outlander, The Cleaner er radiovert og oppdager at det skjer mystiske ting i hans radiostudio, og at elementer fra hans egen fortid ikke er døde og begravet.

The Turn of the Screw (Feature, 90 minutter, 2009)

The Turn of the Screw er basert på Henry James skrevne historie av samme navn, og foregår på 1920-tallet. Blant skuespillerne er Michelle Dockery (Downton Abbey), Dan Stevens (Sense and Sensibility, Downton Abbey) og Nicola Walker (Unforgotten, Annika) i denne friske og skremmende versjonen av Henry James sin novelle. Den unge barnepiken hjemsøkes av tidligere beboere og spøkelser i herskapshuset hun er ansatt. Spørsmålet er om det er de to barna som hun skal ta seg av som er besatt av ånder? Et periodedrama med mange lag.

Inside No. 9 Halloween Special (Comedy, 30 minutter, 2018)

Når Arthur (Steve Pemberton – Psychoville, The League of Gentlemen) finner sin gamle mobil på den lokale kirkegården, gjør han den feilen at han prøver å kontakte eieren. Han forstår raskt at noen mysterier lar man helst ligge uløst, og når Halloween nærmer seg, kastes Arthur inn i et mareritt han selv har skapt i Dead Line, en spesialepisode fra Inside No. 9 teamet.