Trailer: Geeked Week er tilbake på Netflix i november

Netflix’s Geeked, den ultimate destinasjonen for alle som elsker sjangerunderholdning, er tilbake med den tredje årlige Geeked Week.

Gjør deg klar for en uforglemmelig uke med virtuell feiring fylt av spennende premierer, ferske nyheter, eksklusive «behind-the-scenes» – klipp, eksklusivt produktslipp, i tillegg til mange andre overraskelser fra dine favorittserier, filmer og animasjon- og spill.

Det hele starter mandag 6. november (også kjent som Stranger Things-dagen) og varer til søndag 12. november. Geeked Week gir deg de nyeste oppdateringene om 3 Body Problem, Avatar: The Last Airbender, The Brothers Sun, Damsel, Devil May Cry, Leave The World Behind, Rebel Moon, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft og en hel del andre spennende avsløringer. Og i dag begynner vi sniktitten med denne traileren: