Foto: Jake O'Connor/Prime Video

Trailer: «Candy Cane Lane» med Eddie Murphy og Tracee Ellis Ross i hovedrollen

I dag slipper Prime Video den offisielle traileren til Candy Cane Lane, julefilmen med Eddie Murphy og Tracee Ellis Ross i hovedrollene.

Candy Cane Lane har premiere allerede 1. desember, og det er bare å glede seg til julestemning servert av en stjernespekket rollebesetning – ispedd en god dose hysterisk underholdning fra den legendariske komiker-skuespilleren Eddie Murphy.

Candy Cane Lane er regissert av Reginald Hudlin. Den følger Murphy i rollen som Chris, en mann som er fast bestemt på å vinne nabolagets årlige julepyntekonkurranse. For å øke vinnersjansene sine, inngår han en avtale med den rampete nissen Pepper (Jillian Bell). Hun kaster en magisk trylleformel som vekker de 12 juledagene til live og skaper kaos i hele byen. For å redde julen for alle, kjemper Chris, kona Carol (Tracee Ellis Ross) og deres tre barn en kamp mot klokken for å bryte Peppers fortryllelse.