«The Curse» med Emma Stone kommer på SkyShowtime

I dag, i forkant av en eksklusiv fremvisning under Stockholms filmfestival, har SkyShowtime bekreftet at The Curse blir tilgjengelig på tjenesten fra fredag 5. januar.

Allerede i dag får serien Europa-premiere under Stockholm International Film Festival hvor SkyShowtime er offisiell partner.  Emma Stone er virkelig i vinden for tiden takket denne serien, som hun har høstet mye ros for, og ikke minst Gulløve-vinneren Poor Things som spås å bli en het Oscar-kandidat.

The Curse er skapt, skrevet og produsert av Benny Safdie (Uncut Gems, Oppenheimer) og Nathan Fielder (Nathan for You).

De fem første episodene av SkyShowtime-originalserien blir tilgjengelige for strømming på premieredagen, og nye episoder vil bli lagt ut ukentlig.

Serien handler om Whitney og Asher Siegel, et nygift par som sliter med å få gjennomslag for sin filosofi om miljøbevisste boliger i det vesle lokalsamfunnet Española i New Mexico. Det hele går trått, men så øyner en eksentrisk reality-TV-produsent, Dougie, potensialet i prosjektet deres.

Utover i serien vikler paret seg inn i et mystisk nett av etiske og moralske gråsoner – samtidig som de forsøker å pleie forholdet seg imellom. Seriens hovedrolleinnehavere er Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) og Safdie (Oppenheimer). Vi får gjesteopptredener fra Oscar-nominerte Barkhad Abdi, Emmy-nominerte Corbin Bernsen og Constance Shulman.