Rykte: Mads Mikkelsen blir ikonisk Marvel-skurk

Det ryktes om store omveltning av Marvels filmunivers fremover. Ikke nok med at The Marvels flopper. I tillegg er det problemer i Avengers-universet.

Superheltene fra MCU har mistert popularitet både på kino eller streaming. Og dette betyr nå at superheltenes fremtid diskuteres internt.

Nå tyder mye på at den kommende Avengers-filmen ‘The Kang Dynasty’, som var planlagt avsluttet neste såkalte fase 6 i 2026, ikke lenger blir en realitet.

«The Avengers: The Kang Dynasty» har nå mistet både forfatter og regissør. Destin Daniel Cretton, som ellers var bestemt til å lede den store superheltboomen, har valgt å fokusere på andre Marvel-prosjekter, nemlig Shang Chi-oppfølgeren og ‘Wonder Man’-serien.

Skuespiller i trøbbel

Det hele skjer også i kjølvannet av at skuespilleren Jonathan Majors, som spiller rollen som Kang i MCU, har havnet i trøbbel med rettssystemet, der flere problematiske anklager har satt karrieren på vent. Kang var ellers bestemt til å ta over fra Thanos og bli den ultimate skurken i de neste MCU-fasene.

Superheltkvartetten Fantastic Four, som MCU først fikk rettighetene til da Disney tok over 20th Century Fox, kan bli redningen for det utfordrede superheltuniverset.

The Last of Us-stjernen Pedro Pascal skal være aktuell som Mr. Fantastic.

I disse dager setter de teamet sammen til den etterlengtede filmen, som for tiden er er planlagt på kino i mai 2025. Det ryktes nå at The Last of Us-stjernen Pedro Pascal er i seriøse samtaler om rollen som Reed Richards aka Mr. Fantastic.

Just the Fantastic Fours persongalleri byr også på et par skurker som kan være MCUs nye «Thanos». Nærmere bestemt Galactus og Dr. Undergang.

MadsMikkelsen inn fra sidelinjen

Ryktene går for tiden at Javier Bardem er i samtaler om rollen som Galactus også kjent som «Eater of Worlds». Flere har tidligere vært ryktet for rollen, ikke minst store navn som Ryan Gosling og Josh Hartnett. Mens Ralph Feinnes og Jason Clarke også har blitt nevnt.

Sist ute hos ryktesmedene er Mads Mikkelsen. YouTuber John Campea mener å vite at den danske stjernen faktisk har fått tilbud om rollen.

Mads Mikkelsen allerede en del av MCU som Kaecilius fra  Dr. Strange. En liten morsom detalj er at Mads Mikkelsen faktisk var på castingen som Mr. Fantastic tilbake i 2005 da Fox laget sin egen film.

WandaVision-regissør Matt Shakman står bak kameraet, og akkurat nå ryktes det at vi kan få den offisielle rollelisten bekreftet av Disney allerede senere denne måneden.