Ella Purnell i 'Fallout.'

«Fallout» blir strømmeserie – se de første bildene

I dag lanserte Prime Video de første bildene fra den nye serien, Fallout. Den vil ha eksklusiv premiere den 12. april 2024, i over 240 land og territorier rundt om i verden. 

Basert på den massivt suksessrike videospillserien omhandler Fallout det å ha og å ikke ha, i en verden der det nesten ikke er noe igjen. 200 år etter apokalypsen blir de rolige beboerne i luksuriøse tilfluktsrom tvunget til å vende tilbake til ødemarken deres forfedre forlot – de blir sjokkert over å oppdage et utrolig komplekst, frydefullt, merkelig og voldelig univers som venter på dem.

Prime Video har også gitt ut mer detaljerte karakterbeskrivelser for Fallouts hovedroller. Ella Purnell (Yellowjackets) spiller Lucy, en idealistisk hvelvbeboer hvis idealer blir testet når folk skader hennes kjære. Walton Goggins spiller The Ghoul, en dusørjeger på overflaten som skjuler fortiden sin.

Serien kommer fra Kilter Films. Ansvarlige produsenter er Jonathan Nolan og Lisa Joy. Nolan regisserte de tre første episodene. Geneva Robertston-Dworet og Graham Wagner er ansvarlige produsenter, forfattere og med-showrunners.

Walton Goggins i Fallout.

Serien har Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggings (The Hateful Eight) og Aaron Moten (Emancipation) i hovedrollene. Athena Wickham fra Kilter Films er også ansvarlig produsenter sammen med Todd Howard for Bethesda Game Studios og James Altman for Bethesda Softworks.

 Serien vil være tilgjengelig for strømming eksklusivt på Prime Video I over 240 land og territorier over hele verden. 

Karakterbeskrivelser: 

  • Ella Purnell spiller «Lucy». Lucy er en optimistisk Vault Dweller med en all-American can-do spirit. Hennes fredelige og idealistiske natur blir testet når folk skader hennes kjære.
  • Aaron Moten spiller «Maximus». En ung soldat skjuler sin tragiske fortid mens han tjener i en militærfraksjon kalt Brotherhood of Steel. Han tror på broderskapets adelige oppdrag å bringe lov og orden til Wasteland – og vil gjøre hva som helst for å fremme deres mål.
  • Walter Goggins spiller «The Ghoul”. Ghoul overlever ødemarken som en Bounty Hunter. Han er pragmatisk, kompromissløs og skjuler en mystisk fortid.
  • Kyle MacLaughin spiller “Overseer Hank”. Hank er Overseer for Vault 33 og Lucys far. Han er ivrig etter å endre verden til det bedre.