Tobias Santelmann og Alexandra Rapaport i ny SkyShowtime-serie

Tobias Santelmann og den danske nasjonalskatten Trine Dyrholm i dramaserien Veronika. I tillegg slipper strømmetjenesten en rekke eksklusive titler  i 2024.

SkyShowtime får premiere på den svenske originalserien Veronika, en krimthriller med paranormale elementer. I hovedrollene møter vi Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann i hovedrollene. Serien på åtte episoder er laget og skrevet av Katja Juras og Anna Lindblom (Gåsmamman), mens regien er ved Jonas Alexander Arnby. Serien er kjøpt opp fra Viaplay som sliter med store underskudd og derfor har måtte selge innhold.

«The Tattooist of Auschwitz» skildrer opplevelsene til en slovakisk jødisk krigsfange som ble tvunget til å tatovere tall på armene til tusenvis av fanger som ble holdt i en konsentrasjonsleir.

SkyShowtime kunne også avsløre på London Content at The Tattooist of Auschwitz, som vil bli brandet som en SkyShowtime Original, kommer eksklusivt til de fleste av SkyShowtime sine markeder i 2024. Denne miniserien er basert på den globalt bestselgende romanen av Heather Morris. I rollene som Lali and Gita finner vi Jonah Hauer-King og Anna Próchniak. Filmlegenden Harvey Keitel spiller dagens Lali og Melanie Lynskey bekler rollen som Heather Morris.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One kommer på SkyShowtime.

Blant de øvrige eksklusive seriene som kommer i 2024 er SkyShowtime Original-seriene The Curse og The Envoys (S2), samt eksklusive serier Apples Never Fall, Halo (S2), Knuckles, The Lovers, Mary & George, Ted og The Woman in the Wall.

SkyShowtime får også premiere på noen de største filmene rett fra kino. Disse filmene inkluderer Wes Andersons Asteroid City, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One og PAW Patrol: The Mighty Movie. Nøyaktige premieredatoer for alle disse titlene vil bli annonsert på et senere tidspunkt.