Trailer: «Night Swim» -skrekk i svømmebassenget

Er Night Swim filmen som vil gjøre for svømmebassenger det Haisommer gjorde for havet?

I den kommende skrekkfilmen fra  Blumhouse Productions er det et hjemsøkt basseng som vil gi oss både kalde og våte kropper. Filmen er skrevet og regissert av Bryce McGuire. Filmen har Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) i hovedrollen som Ray Waller, en tidligere profesjonell baseballspiller tvunget til tidlig pensjonering av en degenerativ sykdom. Han flytter inn i et nytt hus med sin urolige kone Eve (Oscar-nominerte Kerry Condon, «The Banshees of Inisherin»), tenåringsdatteren Izzy (Amélie Hoeferle) og sønnen Elliot (Gavin Warren).

Ray håper i all hemmelighet, mot alle odds, å komme tilbake til å bli en proff baseballspiller, og overbeviser Eve om at det nye hjemmets glitrende basseng i bakgården både vil være morsomt for barna og gi ham fysioterapi. Men en mørk hemmelighet i husets fortid vil slippe løs en ondsinnet kraft som trekker familien inn i dypet av uunngåelig terror.

«Night Swim» kommer på kino 23. februar.