«Love Lies Bleeding» med Kristen Stewart kommer til Sundance.

Sundance 2024 Lineup: tre norske filmer er med

Sundance 2024 byr på nye filmer fra Steven Soderbergh, Debra Granik, Kristen Stewart. I tillegg er tre norske filmer tatt ut til festivalen.

Dokumentarfilmen Ibelin om gameren Mats Ibelin Steen og hans liv i spillverdenen, Thea Hvistendahls spillefilm Håndtering av udøde og Silje Evensmo Jacobsens dokumentarfilm Ukjent landskap er utvalgt til filmfestivalen Sundance.

Thea Hvistendahls spillefilm Håndtering av udøde blir å se i Sundance.

Festivalen holdes 18.-28. januar i Park City, med en virtuell komponent for utvalgte filmer 25.-28. januar.

Mange gjenkjennelige filmskapere presenterer nytt arbeid denne gangen, inkludert Steven Soderbergh, Debra Granik, David og Nathan Zellner, Richard Linklater, Lana Wilson, Amanda McBaine og Jesse Moss, Dawn Porter, Ryan Fleck og Anna Boden, Yance Ford, Ramona S. Diaz, Rory Kennedy og Chiwetel Ejiofor, blant mange andre.

Skuespillerne i 2024-utgaven spenner fra Kristen Stewart i «Love Lies Bleeding» og sammen med Steven Yeun i «Love Me», André Holland i «Exhibiting Forgiveness», Pedro Pascal i «Freaky Tales», Melissa Barrera i «Your Monster» Michael Fassbender i «Kneecap», Saoirse Ronan i «The Outrun» og Sebastian Stan i «A Different Man».