Siste sjanse: Komedien som ble Matthew Perrys siste film forlater nå Netflix

«17 Again» var den siste filmen som «Friends»-skuespiller Matthew Perry laget før hans død i oktober.

I de siste årene av Matthew Perrys karriere satset han på  tv-serier. Blant disse har vi Mr. Sunshine, Go On og The Odd Couple. Men før det dukket «Friends»-skuespilleren opp i komedien 17 Again (2009), som skulle bli hans siste film. Den forlater  Netflix 31. desember.

I 17 Again spiller Perry en ulykkelig 37 år gammel mann med kone, to barn og all anger i verden. Han får imidlertid en sjanse til å endre det når han blir forvandlet (av en mystisk vaktmester) til sitt 17 år gamle jeg (nå spilt av Zac Efron). 17-åringen prøver først å rette opp feilene i livet sitt, men til slutt innser han at han har alt han trenger. Den er litt forutsigbar, og ikke spesielt banebrytende, ettersom den blander ideer vi har sett i bedre filmer som Big, Back to the Future og Mrs. Doubtfire.