«The Mandalorian & Grogu» – ny Star Wars-film kommer på kino

Baby Yoda, også kjent som Grogu, skal debutere på det store lerretet i en ny Star Wars-film som kommer på kino.

Produksjonen av det nye kapittelet i Mandalorian og Grogus reise begynner i 2024, og filmen regisseres av Jon Favreau og produseres av Favreau, Kathleen Kennedy og Dave Filoni.

The Mandalorian & Grogu som vil gå i produksjon senere i år. «Jeg elsker å fortelle historier som foregår i den rike verden som George Lucas skapte,» sier Favreau i en uttalelse. «Utsiktene til å bringe Mandalorianen og hans lærling Grogu til det store lerretet er ekstremt spennende.»

Detaljer om handlingen er ikke kjnet, men Kathleen Kennedy, Lucasfilm-presidenten, kalte historien «perfekt for det store lerretet».

Siden den ble introdusert i den selvtitulerte Disney+-serien, har Mandalorian, spilt av Pedro Pascal, blitt en av de mer populære og kritikerroste nye karakterene i Star Wars-universet. Den ble nominert til beste dramaserie på Emmy-utdelingen med en fjerde sesong på vei.

I tillegg til å lage serien, har Favreau skrevet og regissert flere episoder. Han er også kjent for å ha regissert Iron Man og The Lion King.