Trailerpremiere: Sjekk ut de første klippene fra filmen om Amy Winehouse

13 år etter den britiske singer-songwriterens bortgang, kommer nå filmen «Back to Black» om hennes liv.

Den biografiske filmen «Back to Black», oppkalt etter en av Amy Winehouses største hits, følger artistens liv og karriere fra hennes periode som jazzmusiker på begynnelsen av 2000-tallet til hennes store suksess som Grammy-vinnende sanger.

Rollen som Amy Winehouse spilles av Marisa Abela (Industry, Barbie), og nå kan du få et skikkelig glimt av henne i denne første traileren:

«Back to Black» er regissert av Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy, Fifty Shades of Grey), med manus av Matt Greenhalgh (Control, Nowhere Boy). Filmen åpner på kinoer i Storbritannia og Irland 12. april.

Vi kommer tilbake til den norske premieredatoen.