Store problemer for den nye «Exorcist»-filmen

Den neste Exorcist-filmen mistet nettopp både regissøren og utgivelsesdatoen. Akkurat nå er det uklart når neste del av den planlagte trilogien slippes.

David Gordon Green vil ikke lenger regissere den kommende skrekkfilmen «The Exorcist: Deceiver», melder The Hollywood Reporter. Green har tidligere regissert forgjengeren «The Exorcist: Believer» som ble utgitt i 2023 og fikk en slett mottakelse fra både kritikere og publikum.

David Gordon Green vil i stedet fokusere på arbeidet sitt med det kommende komediedramaet «Nutcrackers» med Ben Stiller og sesong fire av «The Righteous Gemstones».

Universal, som betalte hele 400 millioner dollar, tilsvarende over 4 milliarder kroner, for rettighetene til «Exorcist»-filmserien, har tidligere vurdert «The Exorcist: Deceiver» som den andre filmen i en trilogi. Jakten er nå i gang på en ny direktør.
«The Exorcist: Deceiver» skulle opprinnelig hatt premiere 18. april 2025, men akkurat nå er det uklart når filmen slippes.