Tre skuespillere kjemper om rollen som Supergirl

Stjerner fra blant annet Oscar-vinneren «CODA» og HBOs «House of the Dragon» er kandidater til den ettertraktede rollen i det nye DC-universet.

En av de mest omtalte filmene i James Gunns nye DC-univers er «Supergirl: Woman of Tomorrow». Filmen skal være basert på tegneserien med samme navn, og har Ana Nogueira som manusforfatter. En hovedperson mangler imidlertid fortsatt, men snart kan det endre seg.

Deadline melder at James Gunn snart skal ha forskjellige skuespillere på audition for rollen som Supergirl/Kara Zor-El, og tre navn har blitt avslørt. Den handler blant annet om Emilia Jones, som gjorde inntrykk på mange da hun spilte hovedrollen i «CODA», som vant Oscar for beste film i 2021. Hun har også en hovedrolle i Netflix-serien «Locke & Key».

Supergirl var sist på lerret som live action i 1984 i regi av Jeannot Szwarc. Det er den fjerde filmen i Superman-filmserien, satt etter hendelsene i Superman III (1983) og fungerer som en spin-off av serien. Filmen hadde Helen Slater som Supergirl.

Så har vi Milly Alcock, mest kjent for å ha spilt rollen som den unge Rhaenyra Targaryen i den første sesongen av «House of the Dragon». Siden Rhaenyra vokser opp og nå spilles av Emma D’Arcy, har Alcock antagelig både tid og mulighet til å ta fatt på et nytt stort prosjekt.

Til slutt har vi Meg Donnelly, som spilte hovedrollen i «The Winchesters», den kortvarige spinoffen av den populære langvarige «Supernatural». Kanskje ikke et så tungt prosjekt som de Jones eller Alcock har å skryte av, men Donnelly har på sin side fordelen av å ha spilt Supergirl før, om enn i stemmeform. Hun gjorde rollen i fjorårets animerte «Legion of Super-Heroes».

Deadline opplyser som nevnt at det er flere enn Jones, Alcock og Donnelly som konkurrerer om rollen, så det kan også ende med at valget faller på noen andre.