Ingen flere «Yellowjackets» før 2025

Arbeidet med sesong 3 av serien har gjenopptatt etter streikene, men det gjenstår fortsatt mye arbeid.

Det er Deadline som har fått vite at tredje sesong av «Yellowjackets» tidligst får premiere om ett år – altså en gang i 2025. Produksjonen på sesong 3 hadde bare rukket å vare et døgn før manusstreiken førte til at arbeidet stoppet opp sist vår. I september kunne de starte igjen, men den lange forsinkelsen gjør det åpenbart vanskelig eller umulig å bli ferdig i tide til en tidligere utgivelse.

«Yellowjackets» er en stykkevis intens drama-thriller om et team av talentfulle kvinnelige fotballspillere, som er strandet i villmarken etter en flyulykke. Serien foregår i to tidslinjer. Dels 90-tallet, da krasjet skjedde, og dels nåtiden da vi får følge de overlevende – eller i hvert fall noen av dem.

Den har blitt beskrevet som en blanding mellom «Lost» og «Fluenes Herre», og den sammenligningen føles ikke helt feil. I tillegg har serien en sterk rollebesetning, bestående av navn som Melanie Lynskey, Lauren Ambrose og Juliette Lewis, folk det alltid er en fornøyelse å se i aksjon.

De to første sesongene av «Yellowjackets» er tilgjengelige for streaming på SkyShowtime.