Sundance: Steven Soderberghs skrekkfilm skremte livskiten ut av publikum

Da det var verdenspremiere på Steven Soderberghs «Presence» i går, var skrekkfaktoren så intens at noen i publikum forlot salen.

«Presence», en spøkelsesaktig thriller om Payne-familien, en middelklassefamilie med et betydelig antall problemer, inkludert tilstedeværelse av et gjenferd som kan være venn eller fiende. Selv skuespillerne ble skremt av historien da de så seg selv i filmen, skriver Variety:

Lucy Liu, som spiller familiens mor, var å oppriktig rystet ut der hun sto sammen med filmens rollebesetning etter visningen. «Jeg er bare knust,» sa Liu. «Kroppen min har reaksjoner som om jeg ikke var med i filmen.»

Hun spiller moren til Payne-familien, som flytter inn i et nytt hus hvor de aner et ubehagelig nærvær. Historien er filmet fra gjenferdets perspektiv, slik at kameraet er ånden som beveger seg gjennom huset.