Spielbergs største prosjekt noensinne slippes fredag – se traileren nå!

Nå er det bare tre dager igjen til miniserien «Masters of the Air» slippes på Apple TV+. Akkurat som de kritikerroste krigsminiseriene «Band of Brothers» og «The Pacific», er denne  produsert av Steven Spielberg og Tom Hanks.

«Masters of the Air» forteller historien til det amerikanske bombeflymannskapet som brakte krigen til Hitlers dørstokk. I hovedrollene finner vi Austin Butler, Callum Turner og Anthony Boyle.

Hvert luftangrep ble utført i dagslys uten støtte fra deres egne jagerfly, noe som gjorde at hver gang pilotene la ut, forventet de i utgangspunktet å bli skutt ned. Der møtte du enten en rask død i det nedskutte flyet, eller så ble du tatt til fange og satt i konsentrasjonsleir. Av den grunn fløy de virkelige majorene Gale «Buck» Cleven og John «Bucky» Egan (spilt av Austin Butler) i ledelsen hver gang, foran mennene de var ansvarlige for.

«Masters of the Air» har premiere 26. januar med to episoder, etterfulgt av nye episoder hver fredag til 15. mars 2024. Den episke miniserien er ni episoder lang.