Netflix stopper Halle Berrys nye science fiction-film 

Selv om «The Mothership» ble filmet for to år siden, er den nå fullstendig stoppet av Netflix, og det er barneskuespillerne som har sørget for det.

Etter at Halle Berrys regidebut «Bruised», om en vanæret MMA-fighter som finner forløsning i buret, ble en stor suksess, skulle samarbeidet mellom Netflix og skuespillerinnen fortsette med sci-fi-eventyret «The Mothership». Til tross for at filmen er ferdig, haner det ikke på strømmekanalen, opplyser nyhetsbrevet The InSneider.

«The Mothership» (regissert av Oscar-nominerte Matt Charman, en av manusforfatterne bak «Bridge of Spies») handler om Sara Morse (Halle Berry), hvis ektemann på mystisk vis forsvant fra gården deres. Et år senere oppdager hun en merkelig, fremmed gjenstand under hjemmet deres. Det fører til en søken etter sannheten for henne og barna deres.

Selv om strømmetjenester dumper filmer og TV-serier av skattemessige årsaker for tiden, er det tilsynelatende mer praktiske årsaker bak denne gangen: Menneskelig biologi.

«The Mothership» måtte nemlig gjøre om mange scener, noe som ikke ville vært spesielt praktisk siden filminnspillinger ble avsluttet for over to år siden og barn som kjent har en tendens til å vokse.

Forsinkelser i filmens postproduksjon spilte også en rolle, men mange bekker små ser ut til å ha fått dette prosjektet til å falle.

Halle Berry er imidlertid ikke helt borte fra Netflix. Hun dukker opp i nær fremtid i actionfilmen «The Union» sammen med blant andre Mark Walhlberg og J. K. Simmons.