Ethan Coen kommer med lesbisk roadmovie-komedie

Ethan Cohens neste prosjekt, «Honey Don’t!», sies å være en mørk komedie i stil med roadfilmen «Drive Away-Dolls» som kommer på norske kinoer 22. mars.

Ethan Coens kommende soloprosjekt er andre del av en planlagt trilogi. Vi vet ikke noe om historien ennå, men manuset til «Honey Don’t» er som «Drive-Away Dolls» skrevet av Coen sammen med kona Tricia Cooke.

I løpet av det siste året har Ethan Cohen i intervjuer nevnt at han og broren Joel jobber med et manus sammen. Hvis det blir av, vil det være deres første film sammen siden 2018s «The Ballad of Buster Scruggs». Men før det har Ethan minst en solofilm til i seg. Kanskje to.

Lesbisk B-film

Aubery Plaza, Chris Evans og Margaret Qualley står blant andre foran kamera. Sistnevnte har også en hovedrolle i den nettopp nevnte roadmovien «Drive Away-Dolls» som forteller om Jamie (Margaret Qualley) er en fri og rastløs sjel, på vei ut av nok et forhold.

«Drive Away-Dolls: Jenteturen som skulle by på eventyr tar en alvorlig vending når de plukker opp en leiebil ment for en gjeng kriminelle.

På søken etter en ny start overtaler hun den anspente venninnen, Marian (Geraldine Viswanathan), til å bli med på en spontan road trip til Tallahassee.  Jenteturen som skulle by på eventyr tar en alvorlig vending når de plukker opp en leiebil ment for en gjeng kriminelle.

Begge filmene er en del av Ethan Coens løst sammensatte trilogi av lesbiske b-filmer. Løst satt sammen i den grad at de ikke er en del av samme historie, men deler tema og tone. Trilogien er inspirert av de romantiske utnyttelsesfilmene som gjorde inntrykk på filmskaperen i ungdommen.