Foto: Netflix

28 nye Netflix-filmer har premiere i 2024 – her er listen

Klokka 15 torsdag slapp Netflix et klipp med alt vi har å se frem til i 2024. 2024 ser ut til å bli et spennende filmår for alle Netflix-abonnenter.

Blant annet gjør Cameron Diaz sitt etterlengtede comeback i «Back in Action» med Jamie Foxx, tredje sesong av «Bridgerton» lander på plattformen for ikke å snakke om andre sesong av det voldsomt populære «Squid Game».

Det har gått nesten 10 år siden Cameron Diaz siste filmopptreden. Med «Back in Action» er Diaz tilbake i action sammen med sin Any Given Sunday og Annie-medspiller Jamie Foxx. Paret leker tilsynelatende gjennomsnittlige foreldre med en stor hemmelighet: De pleide å være utrolig dyktige hemmelige agenter.

Eddie Murphy er tilbake i «Beverly Hills Cop: Axel F», «Avatar: The Last Airbender» er Netflix sin nyeste live-action filmatisering, og heng på når Jennifer Lopez prøver å redde menneskeheten i Atlas. I tillegg er nye sesonger av «Emily in Paris», «Bridgerton» og «The Diplomat» en del av det som kommer i 2024. Men dette er ikke alt. Innen spill kan du svinge deg gjennom underverdenen i Hades eller slippe løs hastigheten som den ikoniske Sonic the Hedgehog i Sonic Mania Plus.

Sjekk ut klippet nedenfor:

Her er filmene som har premiere på Netflix i 2024:

februar
Orion and the Dark – 2 februar
Lover, Stalker, Killer – 9 februar
Einstein and the Bomb – 16 februar
Code 8 Part II – 28 februar

mars
Spaceman – 1. mars
Jomfruen – 8. mars

april
Woody Woodpecker Goes to Camp – 12 april
Rebel Moon — Part Two: The Scargiver – 19 april

mai
Unfrosted: The Pop-Tart Story – 3. mai
Thelma the Unicorn – 17. mai

Sommeren 2024
Hitman – 7 juni
Beverly Hills Cop: Axel F – 3 juli
The Union – 16 augusti
Trigger Warning – sommaren 2024

Senere på året:
Atlas
Back in Action
Carry-On
Gut Health: The Secret Science of Eating
It’s What’s Inside
Spellbound
The Deliverance
The Imaginary
The Shadow Strays
Time Cut
Ultraman: Rising
Uglies
Woman of the Hour
Joy