Her er høydepunktene på HBO Max i februar

Ny sesong med «Tokyo Vice» og «Fued» er blant de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer til norske HBO Max i februar.

Strømmegiganten presenterer nå månedens nye filmer og serier for februar.Snart kan vi se frem til mer Hollywood-drama i en ny sesong av «Feud» samt en retur til Japans yakuza-verden i «Tokyo Vice». Og da vil Larry David være den å takke.

Curb Your Enthusiasm (sesong 12) – har premiere 5. februar

Den prisbelønte komedieserien kommer tilbake med sin siste sesong. Larry David spiller en fiktiv versjon av seg selv. Larry har alt: penger, sikkerhet, kjente venner, en entusiastisk kone og et fantastisk Hollywood-hjem. Så hvorfor er han fast bestemt på å gjøre livet til et stort rot? I siste sesong ser vi Jeff Garlin, Susie Essman, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Richard Lewis, Ted Danson, Vince Vaughn og Tracey Ullman. 10 episoder, utgitt ukentlig.

Feud: Capote vs. The Swans – premiere 7. februar

Den andre delen av Ryan Murphys antologiserie «Feud» er basert på bestselgeren «Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era» av Laurence Leamer. Den anerkjente forfatteren Truman Capote (Tom Hollander) omringet seg med en krets av samfunnets mest fremtredende kvinner – rike, glamorøse sosialitter som definerte en svunnen tid i overklassens New York, han kalte dem «svanene». 8 episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av en episode i uken.

Seriens sesong 2 fokuserer på Truman Capotes eksil fra eliten etter at han skrev en avsløring om de skandaløse hemmelighetene til sine innflytelsesrike venner, en gruppe glamorøse kvinner han kalte sine «svaner».

I 1975 publiserte Esquire «La Cote Basque, 1965», et utdrag fra romanen hans i arbeid, Answered Prayers, som var en tynt tilslørt beretning om privatlivet til svanene og deres ektemenn. Fallet var momentant.

Tokyo Vice (sesong 2) – har premiere 8. februar

«Tokyo Vice» er en kritikerrost krimdramaserie om Tokyo på slutten av 90-tallet, der ingenting og ingen er hva det ser ut til på overflaten. Skrevet og laget av J.T. Rogers, Ansel Elgort spiller hovedrollen som en amerikansk journalist fra Missouri som bor i Tokyo.
Løst inspirert av den amerikanske journalisten Jake Adelsteins førstehåndsberetning om Tokyo Metropolitan Police. Sesong 2 av serien, filmet på lokasjon i Tokyo, tar oss dypere inn i byens kriminelle underverden, når Adelstein (Elgort) innser at livet hans, og livet til de som står ham nær, er i fryktelig fare.».

The Tourist (sesong 2) – har premiere 16. februar

Thrillerserien The Tourist kommer tilbake for en andre sesong som frakter Elliot (Jamie Dornan) og Helen (Danielle Macdonald) fra Australia til Irland.

Etter et år med å reise verden rundt og gjemme seg, har Elliot og Helen  sakte begynt å bygge et rolig og stabilt liv sammen som kjæreste. Men når Elliot mottar en melding fra noen fra fortiden hans som ønsker å møtes, reiser paret tilbake til Irland og bestemmer seg for at det endelig er på tide for Elliot å gjenoppdage røttene sine. 6 episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av en episode i uken.

 

Flere nye filmer og serier på HBO Max i februar:

• Skazana – sesong 2 har premiere 1. februar, alle 8 episodene slippes på premieredagen.
• Chasing Flavor med Carla Hall – Premiere 1. februar, alle 6 episodene utgitt på premieredagen.
• Jiu Jitsu (film) – Tilgjengelig 2. februar
• The Dinner (film) – Tilgjengelig 2. februar
• The Brave One (film) – Tilgjengelig 2. februar
• Whiteout (film) – Tilgjengelig 2. februar
• They Called Him Mostly Harmless (dokumentar) – Premiere 8. februar
• Justice League: Warworld (film) – Tilgjengelig 10. februar
• Ninja Kamui (Adult Swim) – tilgjengelig 11. februar
• The Truth About Jim (dokumentarserie) – Premiere 15. februar, alle 4 episodene utgitt på premieredagen.
• Last Week Tonight med John Oliver – sesong 11 har premiere 19. februar, 30 episoder.
• Young Sheldon – sesong 7 har premiere 21. februar, 14 episoder utgitt ukentlig.