Trailerpremiere: Se Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann i krimdramaet «Veronika»

«Veronika» var et av ofrene for Viaplays kriseplan i fjor. Nå kommer serien i stedet på SkyShowtime og slippes i mars.

Hovedrollene i serien spilles av Alexandra Rapaport (Gåsmamman, Heder) som politibetjenten Veronika Gren, og Tobias Santelmann som hennes mann Tomas.

Handlingen er lagt til en småby der politibetjenten Veronika Gren (Alexandra Rapaport), en tobarnsmor, sliter med et komplisert familieliv og en hemmelig pilleavhengighet. Da rare ting begynner å skje og hun ser en avdød gutt foran seg, tror Veronika at det har rablet for henne.

Hovedrollene i serien spilles av Alexandra Rapaport  som politibetjenten Veronika Gren, og Tobias Santelmann som hennes mann.

Motvillig tvinges Veronika til å godta at gutten kanskje ikke er en illusjon. Snart er Veronika midt i en drapssak som går dypere enn noen i småbyen ønsker å vite av, idet hun etterforsker mordet på to tenåringsjenter. Hun må avdekke sannheten og finne sammenhengen mellom sakene for å forhindre drapsmannen i å slå til igjen. Men kommer noen til å tro henne?

Krimdramaet skulle slippes på Viaplay i slutten av fjoråret, men i november ble det kjent at «Veronika» var solgt til SkyShowtime.

I tillegg til Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann finner vi også Olle Sarri («Tillsammans 99»), Isac Calmroth («Ondskan») og Arvin Kananian («Triangle of Sadness»).

Serien består av åtte episoder, som får premiere på SkyShowtime en gang i mars. Sjekk ut den første teasertraileren her: