«The Beekeeper» -Jason Statham går amok

3
Total vurdering

«The Beekeeper» med Jason Statham som en rettferdighetsjeger starter sterkt, men etter ti minutter blir det hele kaotisk med meningsløse actionscener.

PÅ KINO FRA 9. FEBRUAR: David Ayer viser solid regi, og visuelt er filmen imponerende. Dessverre lider den under et svakt manus, til tross for å ha en av de mest overbevisende actionstjernene foran kamera.

The Beekeeper | January 12, 2024 (United States) Summary: One man's brutal campaign for vengeance takes on national stakes after he is revealed to be a former operative of a powerful and clandestine organization known as "Beekeepers".
Countries: United States, United KingdomLanguages: English

Adam (Statham) lever et fredelig liv med bikubene sine på en avsidesliggende eiendom til en eldre kvinne (Phylicia Rashad). Når kvinnen blir offer for en intrikat svindel utført av erfarne finanshackere, tvinges Adam ut av pensjonisttilværelsen for å søke hevn. Han er villig til å ty til drastiske midler, noe han lærte som tidligere medlem av CIAs «Beekeepers»-gruppe, et hemmelig program som trente elite-snikmordere.

Enkel hevnhistorie

Adams reise for å rette opp feilene fører ham til en ung gründers (Josh Hutcherson) kontor, hans vergefigur (Jeremy Irons), og til slutt USAs president (Jemma Redgrave). I møte med FBI-agentdatteren til offeret (Emmy Raver-Lampman) kjemper Adam seg gjennom de skjeve intrigene, til slutt aksepterer han hjelp fra FBI for å få de skyldige til å betale.

The Beekeeper handler mer om rettferdig hevn enn birøktning.

Historien er en enkel hevnhistorie fortalt i et hektisk tempo. Det viktige er at alle kan enes om at skurkene (smarte, rike svindlere som plager eldre damer med datasvindel) er lette å mislike. Hvem elsker ikke å se slike skurker få sin velfortjente straff, spesielt når det er Statham som står for den?

Selv om jeg elsker Statham og hans imponerende fremtoning, er historien for banal og latterlig til å anbefales. «The Beekeeper» er grei, men langt fra strålende – selv for dedikerte fans av Statham og Ayer.

3
Total vurdering