Bullshit flytter fra Viaplay til Prime Video

Prime Video overtar ni nye titler fra Viaplay

Viaplay trenger penger. Nå selger strømmetjenesten ytterligere ni titler som vil finne et nytt hjem hos Prime Video fra april i år. 

Prime Video har inngått en eksklusiv avtale med Viaplay for å bringe ni lokale TV-serier til strømmetjenesten i Norden fra april. Spenningsserien Furia; thrilleren Jana – Merket For Livet, basert på den populære boken av Emelie Schepp og dramaet Bullshit, satt til 1980-tallets biker-subkultur i København, vil alle lanseres eksklusivt på Prime Video den 19. april i år. Norske abonnenter kan oppleve dette spennende nye innholdet som en del av sitt Prime Video abonnement uten ekstra kostnad.

Prime Video-kunder i Norge kan glede seg over stjernespekkede lokale TV-serier, inkludert de nye dramaserieneBullshit, Harald og Sonja, Festning Norge, I Kjærlighetens Navn, Jana – Merket For Livet, Paradis City, Solo/Dancing Alone, Furia sesong to og Den som dreper sesong fire. Avtalen inkluderer også blant annet eksisterende titler som Hånd i Hånd, Furia sesong en, Hammarvik, Honour og Okkupert.

Langsiktig strategi

«Denne milepælsavtalen med Viaplay er i tråd med vår langsiktige strategi om å investere i Prime Video Nordics, og befester strømmetjenesten som en førsteklasses underholdningsdestinasjon,» sier Martin Backlund, Managing Director for Prime Video Nordics. «Kombinert med vårt partnerskap med Nordisk Film, der vi leverer de beste nordiske filmene, forsterker vi nå vårt kontinuerlige engasjement for lokalt innhold i regionen.»

Furia sesong to med Pål Sverre Hagen og Ine Marie Wilmann får nå nytt hjem hos Prime Video.

Satser lokalt

«Vi er begeistret over å legge til disse lokalt produserte originale TV-seriene, utviklet av de beste nordiske skaperne og med populære nordiske talenter, til vårt utvalg,» sier Andreas Hjertø, Head of Content for Prime Video Nordics, og legger til: «Vi utvikler oss kontinuerlig og forbedrer vårt utvalg av flotte serier og filmer, og vi ser frem til å glede våre kunder med disse fantastiske titlene.»

Den nye avtalen vil styrke Prime Videos utvalg av populære TV-serier og filmer, inkludert globale Amazon Original-serier som Reacher, Ringenes Herre: Maktens Ringer, The Boys, samt populære Amazon Original-filmer som Candy Cane Lane og Red, White & Royal Blue, sammen med lokale nordiske originaler som LOL: Den Som Ler Sist, Good Luck Guys, og Girls of Oslo.