Linda Hamilton i "TERMINATOR: DARK FATE."

Linda Hamilton sier hun er ferdig med «Terminator»-filmene

– Jeg er ferdig, jeg er helt ferdig. Jeg har ikke noe mer å si. Historien er ferdig og den er død, sier skuespillerinnen.

Det sier Linda Hamilton i et nytt intervju med Business Insider og fortsetter: – Jeg skjønner ikke hvorfor noen skulle ønske å lage flere filmer.
Linda Hamilton har spilt Sarah Connor i totalt tre «Terminator»-filmer. I den originale «Terminator» fra 1984, «Terminator 2: Judgment Day» fra 1991 og sist i «Terminator: Dark Fate» fra 2019.

– Jeg føler virkelig at Sarah Connor ikke er et ikon. Hun er en kvinne i helvete. Hun tar noen virkelig dårlige avgjørelser. Hun er ingen god mor, hun er en god fighter, sier Linda Hamilton.

«Når du går gjennom detaljene, føler jeg at fanse respekterte hennes styrke og kraft og at jeg skapte en kriger, men hun er alt annet enn en perfekt person.

Linda Hamilton er for tiden aktuell for en ukjent rolle i den kommende siste sesongen av «Stranger Things».  I et intervju med US Weekly sier hun at hun elsket hver sesong av serien, men å være med i den selv ødela opplevelsen for henne.

– Når du blir oppslukt av noe, ser du ikke deg selv i det. Så jeg tror det ødela serien for meg. Jeg ser aldri et prosjekt jeg var en del av. Det ville tatt meg helt ut av opplevelsen om jeg så meg selv i det. Så jeg kommer ikke til å se på, forklarer Hamilton.