Se trailer: «Døde menn går på ski» – årets store norske påskekrim på kino

Knut Nærum beskriver kinofilmen som filmen som hadde blitt til hvis Agatha Christie og Tommy Wirkola dro på hyttetur i påsken og drakk seg sanseløse på eggelikør i dagevis.

Norgespremieren på «Døde menn går på ski» er klar for alle kinoer i hele landet fredag 15. mars. Filmen er basert på Knut Nærums bestselger, og er årets store påskekrim med blod, krim, mysterium og kjærlighet.

I filmen møter vi en narsissistisk milliardær som samler en løgnaktig gjeng bestående av en mislykket forfatter, en mannssjåvinistisk psykiater, en psykotisk sladder journalist og en kokain-sniffende Barne-TV profil til en hjemsøkt hytte for å feire påsken.

Det som begynner som en spennende detektivlek blir brått en farlig realitet når en av dem blir funnet halshugget på umulig vis. Fanget av en snøstorm blir de tvunget til å konfrontere hverandres mørke hemmeligheter og forsøke å avsløre morderen blant dem. Knut Nærum spiller selv etterforsker i filmen.