Se trailer: Nå kommer Netflix-utgaven av «Ronja Røverdatter»

I dag kunngjør Netflix at den verdensberømte historien av Astrid Lindgren, Ronja Røverdatter, skal lanseres på Netflix 28.mars.

«Ronja Røverdatter» følger eventyrene til en livlig og opprørsk jente født inn i en gjeng med røvere i en middelaldersk skandinavisk borg. Etter hvert som Ronja vokser opp, oppdager hun den magiske, men farlige skogen utenfor. En skog med merkelige og mystiske skapninger. Likevel føler hun seg mer hjemme i skogen enn innenfor veggene til borgen. Når Ronja møter unggutten Birk fra en rivaliserende gjeng, markerer det begynnelsen på en mørk familiefeide. Et forbudt vennskap oppstår samtidig som en beryktet fogd ankommer for å rydde skogen for røvere, en gang for alle.

Serien blir sluppet i to deler og blant skuespillerne finner vi Kerstin Linden, Christopher Wagelin, Sverrir Gudnason, Pernilla August og Johan Ulveson, for å nevne noen.