Her er høydepunktene på HBO Max i mars

HBO Max fortsetter å slippe både nye serier og filmer – ikke minst er det store forventinger til «The Regime› med Kate Winslet i hovedrollen.

Foruten nye serier byr mars også på strømmepremiere på «Wonka» og ikke minst to australske klassiskere «Mad Max» og «Mad Max Beyond Thunderdome».

Royal Crackers sesong to – Premiere 1. mars


Den populære animerte komedien fra Adult Swim om en dysfunksjonell familie som slåss om hvem som skal arve et annenrangs kjeksimperium er tilbake. I sesong to kretser historien rundt problemene til brødrene Stebe (Jason Ruiz) og Theo (Andrew Santino) som tvinges til å konfrontere farens mørke fortid. Samtidig kjemper familiebedriften, Royal Crackers, ikke bare for opprettholde sin relevans, men om å bli verdens mest populære snacks. Jessica St. Clair og Maile Flanagan er også med som stemmeskuespillere. Royal Crackers er skapt og produsert av Jason Ruiz, og er executive produsert av Seth Cohen (The Last Man on Earth, Hoops) og Evan Mann (Arrested Development). Første sesong av Royal Crackers var den mest sette originalserien fra Adult Swim i 2023.
Ti episoder, én episode slippes ukentlig.

 

The Regime – Premiere 4. mars


Den stjernespekkede nye HBO-serien, med Oscar-belønte Kate Winslet i hovedrollen, er en seks episoder lang dramaserie om et autoritært regime i nåtidens Europa. Vi følger regimet fra innsiden av palassets vegger idet det er i ferd med å kollapse.

Kansler Elena Vernham (Kate Winslet) har vært isolert i palasset over lengre tid og blir stadig mer paranoid og ustabil. Hun blir fortrolig med soldaten Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), en uforutsigbar mann og uventet støttespiller for kansleren. Etter hvert som Zubaks innflytelse øker, slås det sprekker i Elenas planer om å styrke sitt jerngrep rundt både landet og palasset. I øvrige roller ser vi blant andre Andrea Riseborough, Martha Plimpton og Hugh Grant. The Regime er skrevet av Will Tracy og regissert av Stephen Frears og Jessica Hobbs.
Seks episoder, én episode episode slippes ukentlig. 

 

Wonka – Premiere 8. mars


Wonka – filmen som er basert på den fantastiske rollefiguren fra Charlie og sjokoladefabrikken, Roald Dahls mest kjente barnebok og en av de bestselgende barnebøkene gjennom tidene – forteller den utrolige historien om hvordan verdens beste oppfinner, magiker og sjokolademaker ble til den elskede Willy Wonka vi kjenner i dag. Wonka byr på en nydelig miks av magi og musikk, kaos og følelser, fortalt med masse kjærlighet og humor.

Med Timothée Chalamet i hovedrollen, introduserer denne uimotståelige og fantasifulle filmen publikum for en ung Willy Wonka, en person som er proppfull av ideer og som drømmer om å forandre verden. De beste tingene i livet begynner nemlig med en drøm, og hvis du er heldig nok til å møte Willy Wonka, så er ingenting umulig. Filmen er skapt av manusforfatter og regissør Paul King (Paddington-filmene), produsent David Heyman (Harry Potter-filmene), og produsentene Alexandra Derbyshire (Paddington) og Luke Kelly (Roald Dahls Heksene).

 

The Girls on the Bus – Premiere 14. mars

The Girls on the Bus, skapt av Amy Chozick og Julie Plec, er et karakterdrevet drama inspirert av Chozicks erfaringer som politisk reporter og et av kapitlene i boken hennes «Chasing Hillary». Serien handler om fire kvinnelige journalister som fotfølger presidentkandidater underveis i valgkampen.

Historien kretser rundt Sadie McCarthy (Melissa Benoist), en journalist som romantiserer en svunnen tid og som satser alt når hun får muligheten til å skrive om valgkampen for en riksdekkende avis. Sadie får en plass på valgkampbussen og her blir hun kjent med tre av sine konkurrenter, Grace (Carla Gugino), Lola (Natasha Behnam) og Kimberlyn (Christina Elmore). Til tross for sine forskjeller, blir kvinnene gode venner på den turbulente ferden mot Det hvite hus. I øvrige roller ser vi Brandon Scott, Griffin Dunne, Mark Consuelos og Scott Foley.
Ti episoder. Én episode slippes på premieredagen, etterfulgt av én ukentlig.

 

FLERE NYHETER PÅ HBO MAX I MARS:  

KAN STRØMMES FRA 29. MARS: Mad Max lanserte karrierene til stjernen Mel Gibson og regissør George Miller, og beviste at australsk kino er i stand til høyenergiske, voldsfylte actiondramaer.

TENET (film) – 1. mars
PIANOFORTE (film) – 1. mars
AFTER YANG (film) – 1. mars
JONAH HEX (film) – 1. mars
SUCKER PUNCH (2011) (film) – 1. mars
BABYLON 5: THE ROAD HOME (film) – 2. mars
A REVOLUTION ON CANVAS (film) – 6. mars
THE DOG HOUSE – Sesong 5 har premiere 7. mars, 12 episoder, alle episoder slippes på premieredagen.
THE DISAPPEARANCE (AKA. CHYLKA) – Sesong 1 og 2 har premiere 7. mars, 7 og 6 episoder, alle episoder slippes på premieredagen.
OUT OF THE BLUE (film) – 8. mars
FALLEN (film) – 8. mars
RUN ALL NIGHT (film) – 8. mars
THE CLEANING LADY – Sesong 2 har premiere 12. mars, 12 episoder, én episode slippes ukentlig.
JUSTICE USA – Premiere 14. mars, 6 episoder, to episoder slippes ukentlig.
THE GOONIES (film) – 15. mars
WYATT EARP (film) – 22. mars
GREMLINS 2: THE NEW BATCH (film) – 23. mars
MAD MAX BEYOND THUNDERDOME (film) – 29. mars
MAD MAX (film) – 29. mars
JERROD CARMICHAEL: REALITY SHOW (dokumentarkomedie) – Premiere 30. mars, 8 episoder, én episode ukentlig.