Kevin Costner har sluppet traileren til westerneposet «Horizon: An American Saga»

Oscar-vinner Kevin Costner har sluppet den første traileren  til sin western-saga «Horizon: An American Saga».

Kevin Costner syklet inn i solnedgangen fra «Yellowstone» og inn i det amerikanske South West med utgivelsen av den første traileren for hans firedelte westerndrama, «Horizon: An American Saga».

Teaser-klippet for eposet etter borgerkrigen ble filmet i Utah og laget av Territory Pictures (Costners produksjonsselskap), i samarbeid med Warner Bros. I tillegg til å spille hovedrollen i spillefilmen, regisserer Costner også «Horizon», basert på et manus han skrev sammen med John Baird.
På spørsmål under et Zoom-panel om «Horizon» var vanskeligere å lage enn «Dances with Wolves», avslørte Costner at hans 30 år lange epos tok kaken.

«Dette er den desidert største kampen,» sier Costner til Variety. «Jeg er sjokkert over hva vi klarte å få til. Jeg spilte inn «Danser med ulver» på 106 dager, jeg tok filmen du nettopp så 52 dager.»
Han la til: «Jeg lærte mye, og jeg var i stand til å bruke alle triksene i boken for å prøve å bringe denne filmen til jorda og bringe den til et publikum. Og det er fire av dem!»

«Horizon» kapittel 1 og 2 vil ha en dobbel kinoutgivelse fra Warner Bros., med den første filmen på kino 28. juni og den andre har premiere 16. august.