Scene i kommende «Alien: Romulus» ble for mye: «Alle måtte se bort»

Forventningene er høye til Fede Álvarez sin kommende «Alien: Romulus», men en scene var så ekkel at crewet og skuespillerne ikke orket å se på.

Fans av science fiction-skrekk og ikke minst «Alien»-filmene kan snart begynne å telle ned til premieren på «Alien: Romulus». Oppfølgeren vil finne sted mellom den originale «Alien» (1979) og den andre »Aliens» (1986). Originalens regissør og produsent, Ridley Scott, har allerede rost filmen så det lover godt.

Tilsynelatende må minst én scene være så sterk at det ble for mye for rollebesetningen og crewet å få en sniktitt. «Madame Web»-aktuelle Isabela Merced har en av hovedrollene og var en av flere som fikk se store deler av filmen på regissør Fede Álvarez sin iPad da nye scener ble spilt inn.

– Det var en scene jeg var i og alle måtte se bort. Ikke en eneste person fortsatte å se på iPaden fordi den var så ekkel. Men jeg fortsatte å se… jeg var så spent! sier Merced til Hollywood Reporter.

Publikum må imidlertid vente med å se scenen til 16. august når den har kinopremiere. I andre roller ser vi Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Rye Lane), Archie Renaux (Morbius) og Spike Fearn (Aftersun).