Foto: Monster

Nye sesonger av suksesserien «Pørni» lanseres på Netflix

Netflix annonserer at sesong 4 og 5 av den prisbelønte drama-humorserien vil bli lansert på strømmetjenesten. 

Serien består av seks episoder per sesong, og er skrevet av skuespilleren og komikeren Henriette Steenstrup. Serien som tidligere gikk på Viaplay har havnet hos Netflix etter store økonomiske problemer hos Viaplay.

Pørni er en hjertevarmende og relaterbar serie med humor og, ikke minst, kaos. Den norske serien handler om den middelaldrende alenemoren Pernille (Henriette Steenstrup), også kjent som Pørni, som famler seg gjennom hverdagen med tre tenåringer. Samtidig tar hun vare på sin eldre pappa, har en krevende jobb i barnevernet og står overfor mange gjenkjennbare utfordringer.

Om sesong 4

Det har gått to år, og våren nærmer seg. Pørni er i et nytt forhold og nyter et relativt stabilt liv – etter Pørnis standard. Når Bjørnar flytter tilbake til Oslo og overtar Yngvars gamle sjefsstilling, tar livet en uventet vending. Kan de gå tilbake til å være venner og kolleger med historien de deler?

Henrykt Henriette 

– Mottakelsen av de første tre sesongene av Pørni har vært bemerkelsesverdig positiv, og jeg er henrykt over at de kommende sesongene vil debutere på Netflix – Jeg håper at fans av Pørni vil fortsette å følge med, og kanskje vil serien til og med tiltrekke seg et nytt og ferskt publikum, som vil bli fascinert av Pørnis relaterbare, men av og til kaotiske, og noen ganger pinlige, liv, sier Henriette Steenstrup.

Den norske drama-humorserien produseres av Monster og er co-produsert med Viaplay. Sesong 4 og sesong 5 lanseres på Netflix  – lanseringsdatoer er ikke annonsert, men sesong 1-3  av Pørni er tilgjengelig på Netflix.