«House of the Dragon» vender tilbake i juni

Krig bryter ut igjen i Westeros i andre sesong av HBOs fantasyserie ifølge J.B. Perrette, som er sjef for strømming hos Warner Bros.

Premieredatoen for «House of Dragon» sesong 2 er annonsert. Den svært etterlengtede andre sesongen av «Game of Thrones»-prequelen har skapt spenning, og gir fansen et innblikk i en ny verden fylt med drager og deres herskere. Avsløringen om HBO-serien ble gjort under Morgan Stanleys teknologi-, media- og telekomkonferanse. Warner Bros. Discovery-strømme- og spillsjef J.B. Perrette avslørte premieremåneden for «Game of Thrones› spinoff-prequel-serien under konferansen.

Studiosjefen nevnte ikke den eksakte datoen for premieren på «House of Dragon» sesong 2. I november antydet HBO-sjef Casey Bloys en forsommerdato, og Warner Bros. Discovery-sjef David Zaslav i februar hadde nevnt neste kvartal som utgivelsesdato.

«House of Dragon» bygger på George RR Martins bok Fire and Blood, en del av «Game of Thrones»-serien. Den forteller historien om The House of Targaryen, satt i det fiktive riket Westeros, omtrent 200 år før «Game of Thrones»-hendelsene og rundt et århundre etter at Targaryens forente de syv kongedømmene.

I tillegg til D’Arcy og Glynn-Carney, vender blant andre Olivia Cooke, Rhys Ifans, Matt Smith, Sonoya Mizuno, Ewan Mitchell, Eve Best, Steve Toussaint og Matthew Needham tilbake til rollene sine fra første sesong.

Nye i andre sesong er blant andre Freddie Fox («Slow Horses»), Gayle Rankin («Perry Mason»), Kieran Bew («Warrior») og Abubakar Salim («Raised By Wolves»).