Foto: Academy Awards

Søndag kveld kan du strømme Oscar-utdelingen på Disney+

Natt til 11. mars sender Disney+ den 96. Oscar-utdelingen direkte på strømmetjenesten i Norge.

Det stjernespekkede showet vil ledes av den amerikanske talkshowverten og komikeren Jimmy Kimmel, som også har ledet sendingen tre ganger tidligere.

Kritikerroste «Poor Things» er en av årets store favoritter og kan vise til hele 11 nominasjoner under årets gjeveste filmprisutdeling. Blant annet for Beste film og Beste kvinnelige hovedrolle (Emma Stone).

– 11 nominasjoner for «Poor Things» føles som en surrealistisk drøm. Jeg er utrolig takknemlig for at akademiet inkludere meg som både skuespiller og produsent blant denne gruppen med eksepsjonelt dyktige nominerte – og for å anerkjenne filmen vår i så mange kategorier, sa Emma Stone om nominasjonen.

HER ER ÅRETS OSCAR-NOMINASJONER

Kampanjetilbud

Frem til 14. mars kan nye og tilbakevendende kunder abonnere på Disney+ for kun 19 kr per måned i tre måneder – så her er det også mulig å få med seg den spektakulære prisutdelingen, direkte, for en billig penger