Foto: Netflix

Hollywood-stjernen dro inn 750 millioner kroner i 2023

Finansmagasinet Forbes har sluppet sin årlige liste over filmstjernene som tjener mest. I år toppes listen av et kanskje overraskende navn – Adam Sandler.

Med en inntekt på 73 millioner dollar (rundt 750 millioner norske kroner) er komikeren Hollywoods rikeste akkurat nå. Mye takket være en lukrativ avtale med Netflix, der Sandler produserte og spilte hovedrollen i filmer som «Murder Mystery 2», «You Are So Not Invited to my Bay Mitzvah» og den animerte «Leo». Akkurat nå er han også aktuell i romdramaet «Spaceman».

«Barbie» sørget for at Margot Robbie ble fjorårets best betalte skuespillerinne – og en andreplass på Forbes liste over de beste betalte skuespillerne i Hollywood.

Andreplassen er tatt av Margot Robbie, som tok et gigantisk steg i karrieren innen fancy rosa pumps takket være suksessfilmen «Barbie». Hun anslås å ha tjent 59 millioner dollar i fjor. Kollega Ken, det vil si Ryan Gosling, er også på listen og finnes som nummer 4.

Det mangler heller ikke på gamle kjente som Tom Cruise, Leonardo DiCaprio og Denzel Washington. Merkelig nok mangler Dwayne Johnson på Forbes-listen, til tross for en heftig lønn for den kommende julekomedien «Red One».

Hollywoods 10 best betalte skuespillere i 2023:

10. Denzel Washington, 24 millioner dollar

9. Ben Affleck, 38 millioner dollar

8. Jason Statham, 41 millioner dollar

7. Leonardo DiCaprio, 41 millioner dollar

6. Jennifer Aniston, 42 millioner dollar

5. Matt Damon, 43 millioner dollar

4. Ryan Gosling, 43 millioner dollar

3. Tom Cruise, 45 millioner dollar

2. Margot Robbie, 59 millioner dollar

1. Adam Sandler, 73 millioner dollar