Strømmekrigen tilspisses – Max kommer til Norge 21. mai

 Den nye strømmetjenesten vil tilby innhold fra HBO Max og discovery+ samlet på ett sted. Strømmetjenesten Max lanseres i Norge og resten av Norden 21. mai.

Det annonserte JB Perrette, President & CEO, Global Streaming & Games hos Warner Bros. Discovery, fra scenen på TV-festivalen Series Mania i Lille i Frankrike i dag.

– Max gir oss muligheten til å samle alt det beste innholdet fra WBD på ett sted. Plattformen byr på en utrolig bredde og et mangfold av underholdning fra våre merkevarer og TV-kanaler. Med det uslåelige innholdet vi har på Max, fra House of the Dragon til OL i Paris 2024, byr den nye strømmetjenesten på underholdning for enhver smak, uansett humør og anledning, sier JB Perrette.

Strømmetjenesten vil tilby innhold fra både HBO Max og discovery+.

Innholdstilbud 

Lanseringen av Max i Norge etterfølges av premieren på den andre sesongen av HBO Original-serien House of the Dragon som har premiere 17. juni.

Max-abonnenter får tilgang til et bredt spekter av underholdning, som Warner Bros.-filmene og HBO Originals. I tillegg vil en mengde lokalt innhold, som 71° nord, Kongen befaler og Neste sommer, kunne strømmes på Max.

Snart kommer en rekke nye Max-serier basert på karakterer og historier fra Warner Bros.’ populære filmverdener.

Satser på OL

Denne sommeren blir Max det eneste stedet man kan se absolutt alt fra De olympiske leker i Paris 2024. OL i Paris 2024 er inkludert i alle typer abonnement, noe som sikrer at alle kunder får full tilgang til den største sportsbegivenheten i verden.

Med et tilleggsabonnement for sport, får seerne tilgang til store internasjonale og europeiske idrettsbegivenheter, inkludert alle tennis Grand Slams (Australian Open, Roland-Garros og US Open), og sykkelsportens tre Grand Tours (Giro d’Italia, La Vuelta a España og Tour de France).

Et utvalg av lineære TV-kanaler blir tilgjengelig på Max i enkelte land i utvalgte abonnementstyper. I Norge vil det inkludere blant annet TVNorge og Eurosport.

Ulike abonnementer 

Max tilbyr flere forskjellige abonnementer. Seerne kan få tilgang til sport ved å velge et tilleggsabonnement som passer sammen med et hvilket som helst grunnabonnement. Fullstendige detaljer om priser vil kommuniseres i løpet av de kommende ukene og vil variere fra land til land.