Trailerpremiere: Cronenberg-debut med skrekk om jordens undergang

David Cronenbergs datter Caitlin filmdebuterer med «Humane», en skrekk der jordens ende fører til en voldelig familiekonflikt.

Vi lever i en tid hvor rrusselen mot miljøet er konstant aktuell. I «Humane» er det så ille at de måtte kvitte seg med 20 prosent av verdens befolkning. Patriarken til en velstående familie samler medlemmene for å kunngjøre at han planlegger å bli med i regjeringens eutanasiprogram, men ting går ikke som planlagt og snart bryter det ut en kamp på liv og død.

Spillefilmdebut

Filmen er spillefilmdebuten til Caitlin Cronenberg, datter av den ikoniske skrekkmesteren David Cronenberg, hvis sønn Brandon har gjort en karriere som skrekkfilmregissør de siste årene. Caitlin har vært stillfotograf på flere produksjoner, inkludert David og Brandons filmer.

I rollebesetningen ser vi kjente fjes som Jay Baruchel («This Is the End»), Emily Hampshire («Schitt’s Creek»), veteranen Peter Gallagher, Enrico Colantoni («Veronica Mars»), Sebastian Chacon («Daisy Jones & The») Six») og Sirena Gulamgaus («Transplant»).

Humane får amerikansk premiere 26. april.