Furia -sesong 2

Prime Video med tre nye nordiske serier i april

April byr på mange spennende premierer på Prime Video. Blant annet andre sesongen av krimserien «Furia» med Pål Sverre Hagen og Marie Wilmann i hovedrollene.

Prime Video slipper tre nordiske serier 19. april. «Jana – merket for livet», serien basert på Emelie Schepps bestselgende bokserie. Sommeren 1991 våkner den ni år gamle Jana Berzelius opp på et sykehus. Hun husker ikke hvem hun er, eller hvor hun kommer fra.

Tjueen år senere er Jana en vellykket jurist og arbeider som statsadvokat. Sammen med politiet skal hun etterforske drapet på avdelingslederen for Migrationsverket, Hans Juhlén. På drapsstedet finner de flere fingeravtrykk som er så små at de må tilhøre et barn.

«Jana – merket for livet» er regissert av de svenske film- og serieveteranene Felix Herngren og Henrik Björn, og rollebesetningen inkluderer danske Thure Lindhardt og Zlatko Buric, mens Madeleine Martin har hovedrollen.

Serien på seks episoder er basert på suksessforfatteren Emelie Schepps første bok i bokserien om Jana Berzelius, som ble lansert i 2013. Emelie Schepps ble kåret til Årets kriminalforfatter i Sverige tre år på rad – 2016, 2017 og 2018 – og bøkene hennes er i er i dag oversatt til et stort antall språk, som til sammen har solgt over tre millioner eksemplarer.

Bullshit – dansk bikerkrig

Nummer to ut samme dag er Alba August og Marco Ilsø i motorsykkelgjengen «Bullshit» i serien med samme navn. Historien om den første store biker-krigen i Danmark på 1980-tallet, med sin opprinnelse på 1970-tallet i Christiania og Amager, hvor rotløse ungdom forsøker å skape et fellesskap utenfor det etablerte samfunnet.

«Furia – sesong 2» – kamp mot høyreekstreme

19. april er det også klart for «Furia – sesong 2» med PST-agentene Ragna (Ine Marie Wilmann) og Asgeirs (Pål Sverre Hagen) i kamp mot høyreekstremer krefter i Norge og Europa.

I den nye sesongen finner handlingen sted to år etter hendelsene i første sesong. Agentene må igjen sjonglere familieliv og hemmelig etterretningsarbeid når ekstremister planlegger nye terrorangrep i Europa.

Nå kommer «Fallout»

1. april lanseres «Fallout» – serien basert på en av tidenes største videospillserier. «Fallout» historien om de som har og ikke har i en verden der det nesten ikke er noe igjen å ha. To hundre år etter apokalypsen, blir de milde innbyggerne i luksuriøse nedfallstilfluktsrom tvunget til å vende tilbake til det bestrålte helvetesbildet deres forfedre etterlot seg – og blir sjokkert over å oppdage et utrolig komplekst, gledelig rart og svært voldelig univers som venter på dem.

Andre utvalgte premierer

Puppy Love – 1. april

All Fun and Games – 1. april

Kutoppen på Sporet – 3. april

Mùsica  – 4. april

Bad Comments – 8. april

Them S2 – 25. april

Crossroads – 26. april