Rebel Wilson: – Sacha Baron Cohen prøver å stopp boken min

I helgen skrev skuespillerinnen Rebel Wilson på sosiale medier at Sacha Baron Cohen prøver å stoppe publiseringen av hennes kommende memoarbok «Rebel Rising».

Hun hevder at Sacha Baron Cohen oppførte seg som en drittsekk under innspillingen av «The Brothers Grimsby». Rebel Wilson skrivet at hun i boken, som slippes 2. april, skal snakke om en kollega som hun trodde var en «massiv drittsekk».

– Jeg kommer ikke til å la meg mobbes eller stilnet av dyre advokater og PR-folk. Rævhullet jeg snakker om i kapittel 1 i boken min er Sacha Baron Cohen, skriver Rebel Wilson i en Instagram-historie som ble lagt ut søndag.

I Instagram-historien går ikke skuespilleren inn på hvorfor hun liker Sacha Baron Cohen så godt.

Rebel Wilson er kjent for filmer som «Pitch Perfect», «Jojo Rabbit» og «Senior Year» mens Sacha Baron Cohen er kjent for karakterer som Ali G og Borat. Sammen laget de filmen «Grimsby», som ble utgitt i 2016.
Sacha Baron Cohen har via en talsperson svart på anklagene i en uttalelse som lyder:
«Selv om vi føler det er viktig å si fra, blir dens falske påstander direkte tilbakevist av de overveldende bevisene, inkludert dokumenter, filmopptak og øyenvitneberetninger, tilgjengelig før, under og etter produksjonen av «Grimsby».