Skremmende noir-klassiker gjenopplives

Scott Derrickson har fått i oppgave å regissere nyinnspillingen av «The Night of the Hunter» fra 1955 med Robert Mitchum i hovedrollen.

«The Night of the Hunter» skal oppdateres for et moderne publikum, og skrekkregissøren Scott Derrickson har fått æren. Han får selskap i manusarbeidet av samarbeidspartneren C. Robert Cargill.

Derrickson og Cargill har allerede skremt folk med filmer som «Sinister» og «The Black Phone», og har også den første «Doctor Strange» på samvittigheten, så jeg er ikke i tvil om at de er de rette menneskene til å sette den rette stemningen.

Originalfilmen er basert på virkelige hendelser. Den forteller historien om en seriemorder som utgir seg for å være en prest for å forføre og myrde en enke, og få alle pengene hennes.

«The Night of the Hunter»  er den britiske skuespilleren Charles Laughtons eneste forsøk bak kamera, og filmen har blitt en klassiker.

Hvis du vil se originalen mens du venter på nyinnspillingen og ikke vil jakte på en fysisk kopi, kan du enten få MGM-tillegget for Prime Video, eller leie eller kjøpe filmen via iTunes.