Trailerpremiere: «Joker: Folie à deux» inviterer til dans

«Joker: Folie à deux» byr på dobbel galskap med Joaquin Phoenix & Lady Gaga, en stor dose vold og kjente hitlåter på lydsporet.

Warner Bros. har nettopp sluppet den første teasertraileren for «Joker: Folie à deux», en film som garantert blir en av høstens hotteste på kino.

Joaquin Phoenix er tilbake i rollen som den voldelige galningen fra Gotham City. Hiten «Joker» fra 2019 bød på en annen opprinnelseshistorie for en av Batmans mest strålende skurker, og var en stor suksess for DC også. Oppfølgeren tar oss med til Arkham Asylum hvor en viss Harley Quinn (Lady Gaga) venter på å bli forført…

Budsjettet sies å være tre ganger høyere enn «Joker», men det er ikke den eneste nyheten. For å gjøre ting mer interessant har regissør Todd Phillips endret sjangeren – mot jukeboksmusikaler. Rundt 15 kjente hitlåter er inkludert på lydsporet. I traileren høres et cover av «What the World Needs Now Is Love».

«Joker: Folie à deux» har norsk kinopremiere 2. oktober.