93-årige Clint Eastwood er klar med nok en film

I følge Variety er 93 år gamle Clint Eastwood nå ferdig med etterarbeidet av sin nye film «Juror No. 2».

Innspillingen av filmen ble litt forsinket på grunn av streiken til Hollywood-skuespillerne i 2023.

«Juror No. 2» er en thriller om en jurymedlem i en drapsrettssak som innser at han selv kan være ansvarlig for offerets død. Filmen er regissert av Clint Eastwood og skrevet av Jonathan Abrams. Nicholas Hoult og Toni Collette spiller hovedrollene, støttet av blant andre Zoey Deutch, Kiefer Sutherland og J. K. Simmons.

Ifølge Varietys kilder skal filmselskapet Warner Bros. være veldig begeitsret etter at de så filmen. Ikke minst siden det i utgangspunktet var en lavbudsjett- og lavrisikofilm som flere filmstudioer takket nei til.

Gjennom sin lange karriere har Clint Eastwood regissert over 40 filmer. Blant disse kan sees anerkjente verk som «Unforgiven», «Million Dollar Baby», «Gran Torino» og «American Sniper» og det ser ut til at det fortsatt er nok av krutt i den aldrende fimskaperen.

Det er foreløpig ukjent når «Juror No. 2.» vil ha premiere.